L'estació de nòrdic de Guils Fontanera ha finalitzat la temporada aquest diumenge 24 de març. Després d'iniciar la temporada el passat 26 de gener, l'estació va tancar els circuits de nòrdic el 3 de març tot i que ha mantingut oberts els circuits de raquetes.

Ha estat una temporada amb nevades puntuals que han dificultat la feina als seus responsables, sobretot a la part baixa de l'estació. Tot i això, des del complex han expressat la seva satisfacció pel que fa a volum de clients, sobretot durant els caps de setmana amb bona previsió meteorològica.

Des de l'estació s'han mostrat satisfets de poder oferir les activitats previstes, com ara sortides guiades de raquetes, l'esquí escolar o les bitlles catalanes.

Recordem que la temporada passada, Guils Fontanera va arribar a Setmana Santa amb el 100% del domini esquiable obert, gràcies al bons gruixos de neu que es van mantenir al llarg de l'hivern i fins ben entrada la primavera.

Ara per ara, de les set estacions de nòrdic catalanes, només l'estació de Tavascan es manté oberta. Ho farà fins a finals de mes.

Parlen al vídeo: JOSEP MARTÍNEZ, DIRECTOR ESTACIÓ GUILS FONTANERA