Després de visitar la Seu d'Urgell i altres poblacions catalanes, l'exposició 'Presos polítics a l'Espanya Contemporània' de Santiago Sierra s'instal·la ara a Bellver de Cerdanya. La mostra, que va ser censurada a la fira ARCO de Madrid, inclou 24 retrats pixel·lats de diversos presos polítics que actualment estan tancats en presons espanyoles.

La inauguració ha tingut lloc aquest divendres al vespre al centre cívic Escoles Velles de Bellver i ha comptat amb la presència del filòsof, escriptor i membre de la Junta Directiva d'Òmnium Cultural, Xavier Antich. Antich ha explicat que la mostra pretén fer visible l'existència de presos polítics a l'estat espanyol que han estat condemnats per raon ideològiques.

L'exposició compta amb els retrats d'Oriol Junqueras, Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, els joves d'Altsasu, els titellaires de Madrid o simpatitzants del 15-M

La mostra es podrà veure a la sala Cadí del centre cívic de Bellver fins el proper 5 d'abril.

Parlen al vídeo: XAVIER ANTICH, FILÒSOF I MEMBRE JUNTA DIRECTIVA ÒMNIUM