Esquerra Republicana de Catalunya a Tremp ja té completa la llista amb la que es presenta a les eleccions municipals del mes de maig. Una llista que ha estat avalada per unanimitat pel conjunt de la militància local i de la qual Maria Pilar Cases, que encapçala la llista per ser alcaldessa de Tremp, ha destacat la paritat i la transversalitat.

Maria Pilar Cases ha remarcat que quan es governa es governa per tothom, de manera que és essencial conèixer demandes i inquietuds de tots els veïns i veïnes dels pobles que aglutina, que tots hi siguin contemplats i representats.

També es posa èmfasi en què Tremp és capital de comarca i com a tal ha d’oferir uns serveis concrets i una de les poblacions més grans del Pirineu, també marcat per les seves singularitats. Però tot això sense deixar de banda el país i l’aposta ferma per la República.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, CAP DE LLISTA PER ERC A TREMP