A partir d’aquest divendres 29 de març i fins el 9 d’abril, les famílies ja poden fer la preinscripció per al curs escolar 2019-2020. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per a poder cursar el segon cicle d'educació infantil, primària i Educació Secundària Obligatòria als centres docents sufragats amb fons públics. En el cas de la Seu d’Urgell, per formalitzar la preinscripció, cal omplir la sol·licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat: les escoles Pau Claris, Albert Vives, La Valira i Castell-Ciutat, així com els instituts Joan Brudieu i La Valira, i el col·legi La Salle. També es pot fer a l’Oficina Municipal d’Escolarització ubicada a les mateixes dependències de l’Ajuntament .També es pot realitzar per Internet des la pàgina web del Departament d’Educació de la Generalitat. La llista definitiva d’alumnes admesos es coneixerà el 12 de juny.