Un ciclista de 49 anys, veí de Puigcerdà, ha mort aquest diumenge al matí en ser atropellat per un vehicle tot terreny amb matrícula andorrana que ha envaït el carril contrari a l'N-260 entre Bellver i Martinet. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ha tingut lloc a dos quarts d'una del migdia quilòmetre 204 d'aquesta carretera.

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del vehicle per un homicidi imprudent. Continuen obertes les investigacions per esbrinar les circumstàncies d'aquest xoc frontal.
En el moment dels fets, la víctima circulava acompanyat d'un altre ciclista, que ha resultat il·lès.

Arran del sinistre s’han activat cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers i dues ambulàncies, l’helicòpter i el Servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima era un gran aficionat al ciclisme. Nombrosos clubs esportius de Cerdanya i persones vinculades en el món de l'esport han expressat el seu condol a la família a través de les xarxes socials.

Ha estat un cap de setmana tràgic a les carreteres catalanes, amb un balanç de sis morts.