La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha visitat aquest dissabte Prullans i Bellver per conèixer de primera mà els projectes que l'ens provincial ha portat a terme en aquest municipis cerdans i, també, per copsar les necessitats del territori. En el cas de Prullans, Perelló ha visitat l'ajuntament, on ha estat rebuda per l'alcalde Albert Maurell. Després ha visitat el local social Ca l'Antoni, el pavelló municipal, el consultori mèdic i l'equip municipal ha aprofitat per mostrar-li la nova màquina llevaneu. Seguidament, Perelló s'ha desplaçat fins a Ardòvol per veure els treballs de millora que s'han fet en el sistema d’abastament d’aigua potable i de pavimentació dels carrers.

A banda de conèixer els diferents projectes que la diputació ha desenvolupat a Cerdanya, Perelló també ha parlat del futur. Concretament, del desplegament de la fibra òptica.

Posteriorment, la presidenta de la diputació ha visitat el nucli de Bellver on ha estat rebuda a l'ajuntament per l'alcalde del municipi, Xavier Porta, i per altres batlles de la comarca. Porta ha aprofitat la visita de Perelló per demanar la col·laboració de la diputació en el projecte d'ampliació de la residència d'avis Sant Roc. Aquest equipament compta actualment amb 30 places, 25 de les quals són públiques. L'ajuntament ja ha adquirit un terreny a tocar per fer l'ampliació per poder ampliar el servei a una cinquantena de places.

A Bellver, Perelló ha visitat les obres de l’Avinguda Sicart i de la plaça Sant Roc. Aquest ha estat un projecte amb un pressupost de 500.00 euros, dels quals la Diputació de Lleida n'ha aportat 400.000 i l'Ajuntament, els 100.000 restants. En el seu recorregut, la presidenta de la corporació ha pogut veure també el Centre d'Atenció Primària, la Residència d'avis i el terreny on hi ha projectada l'ampliació d'aquest equipament.

Parlen al vídeo: ROSA M. PERELLÓ, PRESIDENTA DIPUTACIÓ LLEIDA