El Cadí la Seu segueix en ratxa, i aquest dissabte no ha tingut pietat de l’Embutidos Pajariel de Bembibre, a qui ha guanyat per 79 a 55. Les alturgellenques no volen deixar escapar la tercera plaça i estan fent mèrits per acabar la lliga regular en aquesta posició.Kraker, amb 8 punts providencials, i sobretot Vilaró amb 14 i Richards amb 15 punts respectivament, i amb un 20 de valoració cadascuna, han decantat el partit.

Des de Bembibre, han admès que només han pogut plantar cara al Cadí la Seu durant el primer quart.

Aquesta ha estat la quarta victòria consecutiva del Cadí la Seu i a falta de dos partits pel final de la lliga regular, té gairebé assegurat ser cap de sèrie als play-off pel títol.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, entrenador del Cadí la Seu - JOSÉ JESÚS VÁZQUEZ, entrenador Embutidos Pajariel Bembibre