Tuixent la Vansa s’ha afegit al gruix de les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Pirineu, i a l’estació d’alpí de Port del Comte, al Solsonès, i ha anunciat ja el seu tancament. L’estació alturgellenca no ha pogut resistir tants dies de sequera i altes temperatures i aquest diumenge donarà la temporada per tancada. Ho farà, però, després de 144 dies ininterromputs d’obertura.

En aquest sentit, el fet de poder obrir ja l’1 de novembre i no haver hagut de tancar ha beneficiat molt a l’estació. Durant moltes setmanes ha estat l’únic domini de nòrdic obert al país, i això ha permès arribar als 25.000 esquiadors, una xifra superior a la d’altres anys.

Després d’aquest diumenge, doncs, la única estació d’esquí nòrdic que quedarà obert a l’Alt Pirineu serà la de Tavascan, al Pallars Sobirà.

Parlen al vídeo: ALBERT NADAL, DIRECTOR TUIXENT LA VANSA