Les obres al pont de Peramola, a la C14, encaren ja la recta final. De fet, després que a mitjans de febrer s’acabessin les tasques de renovació dels sistemes de contenció, només quedaven alguns detalls. Un d’ells era l’asfaltatge de la via, i aquest s’ha realitzat juntament aquest dimecres. Un cop es completi la tasca de pintura sobre el nou asfalt, les obres es podran donar per acabades. Els treballs es van començar el setembre passat i han consistit en la construcció de noves baranes a tots dos costats del pont, a banda de la millora del ferm. Tot plegat ha tingut un cost de 570.000 euros. Cal recordar que poc abans de l’inici de les obres va haver-hi un accident mortal, quan el conductor d’un camió va perdre el control del vehicle i es va precipitar al buit uns 30 metres fins caure al riu.