Des de fa uns mesos, l'ajuntament de Llívia té en marxa un pla de millora dels carrers del nucli urbà. Ja s'han fet actuacions als carrers Puigcerdà, Forn, Raval, Frederic Barnadas, i ara s'han reasfaltat els carrers Bulloses, Camí Ral, Camí d'Ur, de les Devesetes i també al tram inferior del carrer Raval, on toca amb la plaça del Molí. Des del consistori han explicat que es tracta d'una actuació molt necessària degut al mal estat en que es trobaven aquests vials.

Més endavant, l'ajuntament preveu refer alguns trams de les voreres d'aquests carrers i seguir actuant en altres vials del municipi.

El cost final dels treballs que s'han fet en aquests darrers quatre carrers és de 120.000 euros. Recordem que l'ajuntament de Llívia ja ha invertit en ens últims anys més de 700.000 euros en millorar els seus carrers.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA