Durant la setmana que ve, carnisseries i ramaders ofereixen descomptes en la compra de la carn de corder del territori i el cap de setmana del 31 i 31 de març, les barbacoes publiques del Pallars Jussà estaran a punt per rebre els amants de les costellades. Una iniciativa que es va engegar la temporada passada i que vol posar en valor la carn de corder i reivindicar el consum de proximitat.

La Gran Costellada de corder del Pallars vol recuperar les tradicionals costellades a l'aire lliure, al mateix temps que el consum de corder contribueix a la vitalitat econòmica i social del territori.

Tan ramaders com carnissers estan molt satisfets amb la campanya que es va fer la temporada passada, ja que es van triplicar vendes, i esperen que enguany sigui també un èxit. A més s’ha editat un fulletó desplegable on hi ha les carnisseries que participen a l'oferta, receptes de salses per acompanyar la carn, i un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP - INÉS FONDEVILA, CARNISSERIA FONTDEVILA - JAUME MONTANUY, EXPLOTACIÓ CASA BATLLE