Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Puigcerdà ha estat reconegut amb el segell “InfoParticipa” que atorga la facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que avalua la transparència i la qualitat de la comunicació i informació pública dels ens locals de Catalunya. Concretament, el consistori puigcerdanenc ha obtingut una puntuació del 88,46%, superior a la de l’any anterior, sent l'únic reconegut a nivell pirinenc.

En l’edició d’enguany han estat guardonats 102 ajuntaments catalans (d’un total de 947), 5 dels 42 consells comarcals i 3 de les 4 diputacions.

Aquest premi és una distinció que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, un observatori independent que avalua els ajuntaments pel que fa a la seva transparència, les bones pràctiques i la qualitat volum d’informació disponible al web municipal. L’avaluació té en compte tota la informació referent als representants polítics de l’ens, les retribucions i declaracions de béns i interessos dels regidors, els recursos humans, els acords dels òrgans de govern, els proveïdors, la gestió dels recursos econòmics o la informació proporcionada del municipi.

L’acte de lliurament del guardó va tenir lloc el passat dia 12 de març i el va recollir el batlle de Puigcerdà, Albert Piñeira.