Dijous és el dia Mundial de Poesia, i per commemorar-lo Tremp segueix fent durant els dies previs diferents activitats per fer arribar la poesia a tots els públics. En aquesta edició s’ha decidit treure la poesia de la Biblioteca i mostrar que els poemes poden estar i sorgir de tot el què ens envolta. El dia a dia és una inspiració i els comerços són una gran font d’idees. Precisament en la darrera activitat s’ha fet una ruta literària on la poetessa Lola Casas, però també els comerciants i veïns voluntaris, han llegit els poemes que aquests dies decoren els aparadors.

Aquests poemes que trobem als aparadors dels comerços de diferents pobles del Pallars Jussà tenen la peculiaritat que ens donen pistes del què hi trobarem a dins.

I seguint amb la temàtica, dijous Tremp dedicarà el dia Mundial de la Poesia a la lectura de poemes sobre oficis i el comerç, per donar a conèixer com aquesta temàtica ha inspirat poetes i poetesses i com el detall més senzill, observat amb cura, pot esdevenir un vers.

Parlen al vídeo: LOLA CASAS, POETESSA - ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL