L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet una crida a la ciutadania a col·laborar amb el projecte “Fem memòria esportiva a la Seu i a l’Alt Urgell”. Es tracta d’una campanya iniciada el maig de l’any passat, que pretén recuperar, digitalitzar i preservar imatges i documentació històrica relacionada amb l’esport a la Seu d’Urgell i l’Alt Urgell. Des del consistori han recordat que la primera fase de la campanya finalitza el pròxim 30 de juny. Aquesta és la que pretén recollir el fons documental que pugui estar en mans privades, i és per això que des del servei d’esports de l’Ajuntament s’ha esperonat a les persones que tinguin material a que el diguin a l’arxiu, ja sigui per que el puguin digitalitzar o bé, si s’opta per una cessió definitiva, perquè el pugui custodiar i preservar. Cal recordar que es busquen imatges i documentació de les darreres dècades que permetin deixar testimoni de la vida esportiva que hi ha hagut històricament a la Seu i la comarca.