L’Àrea de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat una nova edició dels cursos de monitors i de premonitors de lleure. Aquests cursos, que s’adrecen a joves a partir de 18 i 16 anys, respectivament, s'inclouen en l'oferta formativa Pack Lleure 2019. Pel que fa al curs de monitor/a de lleure, hi poden participar els i les joves a partir de 18 anys i consta de 100 hores presencials i 150 de pràctiques. Es farà entre el 6 d’abril i l’11 de maig a l’Alberg la Valira, amb un preu de 245 euros. Pel que fa al curs de premonitor de lleure, el podran fer els nois i noies a partir dels 16 anys, consta de 16 hpores presencials i 4 casos pràctics. En aquest cas, s’impartirà al centre cívic l’Escorxador entre el 15 i el 18 d’abril, amb un preu de 38 euros. Properament també es faran públic altres formacions, com ara un curs bàsic de primers auxilis; un curs de vetllador/a d’infants amb Necessitats Educatives Especials i diverses càpsules formatives.