Un centenar de comensals s'han aplegat aquest diumenge al migdia al poliesportiu de Llívia amb motiu de la 2a Festa de l'escudell i carn d'olla. Es tracta d'un concurs on veïns i veïnes del municipi preparen aquest plat típic d'hivern i guanya l'escudella més ben valorada per als assistents, que puntuen la qualitat, els ingredients i sobretot el gust.

Així doncs, la guanyadora ha estat Marisa Álvarez i el club de raquetes de Llívia.

El consistori va creure oportú organitzar una activitat entorn la gastronomia de la vila durant aquesta època de l'any, per tal d'equilibrar el calendari de festes del municipi i, al mateix temps, posar en valor els plats de proximitat.

Des de l'ajuntament fan un bon balanç d'aquesta segona edició de la festa de l'escudella i ja han avançat que, de cares als propers anys, la intenció es traslladar-la al pavelló d'esports, un espai més gran per poder acollir unes 250 persones, que són les que s'han interessat enguany per assistir al dinar.

Parlen al vídeo: ESTHER COT, ORGANITZADORA TURISME LLÍVIA