Aquest cap de setmana ha començat la temporada de pesca i amb ella les activitats organitzades des de l’Escola de Pesca Noguera Pallaresa de Soriguera ubicada a Baro. Precisament dissabte se’n va fer la inauguració amb la presència de representants de les Federacions, catalana, espanyola, europea i internacional que donen suport a aquest equipament.

L’escola ha tingut molt bona acollida i ja hi ha força interessats en les activitats i projectes previstos. A més, l’estat del riu fa augurar una bona temporada.

Entre les activitats d’aquest cap de setmana destaquen el taller d’aprenentatge bàsic de llançament aplicat a la pesca amb mosca i la xerrada informativa del Cos d’Agents rurals sobre la normativa de pesca i les accions de millora al riu.

Parlen al vídeo: ISMAEL JURADO, TÈCNIC DE L’ESCOLA DE PESCA