Aquest dissabte La Pobla de Segur ha acollit la trenta-setena edició de l’Olimpíada Flamisell, un esdeveniment esportiu escolar que agrupa atletes de tota la demarcació de Lleida i que gaudeix d’un gran reconeixement.

L’Olimpída Flamisell ha aplegat més de 800 atletes de les categories de miniatletisme, amb prebenjamí i benjamí, d’aleví, d’infantil, de cadet i també a uns 200 atletes infantils de 3 a 5 anys a les instal·lacions del Parc Alcalde Boixareu.
I enguany s’ha comptat amb Marc Ràdua, del Club esquí de La Pobla de Segur, com a esportista d’elit convidat i ha estat l’encarregat d’encendre el Pebeter.

Els atletes infantils i de miniatletisme han realitzat proves no competitives, mentre que a la resta les escoles amb més punts acumulats han estat Mater Salvatoris, Col·legi Santa Anna i Lleida Unió Atlètica. Les modalitats que es disputen són pes, salt d’alçada, salt de longitud, fons, velocitat, relleus i tanques.
A banda de la competició atlètica, també s’han realitzat altres esports i activitats lúdico-esportives i inflables per als més petits.

Parlen al vídeo: BIANCA BAULIES, DIRECTORA ESCOLA RAIERS - MARC RÀDUA ESPORTISTA D’ELIT CONVIDAT