Tot i la manca de precipitacions i les temperatures força suaus de les darreres setmanes, les estacions d'esquí ceretanes encaren amb força optimisme el tram final de la temporada. En el cas de Masella, l'estació té obert 65 km esquiables i una cinquantena de pistes. Des de l'estació confien en mantenir una bona qualitat de la neu, almenys fins Setmana Santa.

Després de Setmana Santa, l'estació decidirà si allarga la temporada fins a principis de maig, com ha fet en altres ocasions, sempre i quan les condicions de la neu ho permetin.

Per altra banda, el passat cap de setmana Masella va finalitzar l'esquí nocturn. Des del complex en fan un bon balanç, ja que han superat els 30.000 esquiadors durant les dues nits que ofereix, els dijous i els dissabtes. Ha estat la sisena temporada que l'estació ha apostat per aquesta oferta lúdica i esportiva, amb 10 quilòmetres il·luminats oberts a partir d’un quart de sis de la tarda i fins dos quarts de deu de la nit.

Parlen al vídeo: RAMON BOTER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA