Després d'empatar els quatre partits disputats, amb dues derrotes i dues victòries per cada equip, el CG Puigcerdà es jugarà aquest dissabte el títol de lliga a la pista del Txuri Urdin. Si els ceretans aconseguissin superar els bascos, aixecarien el trofeu onze anys després de fer-ho per última vegada i seria una molt bona recompensa per tot l'esforç que ha demostrat l'equip groc i negre al llarg de tota la temporada.

Segons el tècnic Salva Barnola ja no si val a badar, i ara no hi ha més remei que guanyar el màxim favorit en el darrer assalt. L'equip és conscient de la dificultat del partit però els jugadors i el cos tècnic estan molt motivats per donar-ho tot al gel i oferir el títol de lliga a la seva afició desplaçada a Sant Sebastià.

Barnola treballa encara amb l'alineació del partit, ja que hi ha quatre jugadors tocats. Malgrat això, espera comptar amb ells per dissabte.

Des del club s'ha mostrat molt satisfets d'haver aconseguit tornar la il·lusió als aficionats i omplir la pista com anys enrere. Per tot això, viatjaran a Sant Sebastià amb la il·lusió de fer història.