Àngel Rúbio formarà part dels primers llocs de la candidatura de Compromís per la Seu de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Rúbio va ser síndic municipal durant 10 anys, càrrec que va ocupar fins l’any passat. A més, també va ser cap de llista i portaveu de Convergència i Unió a les eleccions municipals de 1995 i d’Alternativa Urgellenca el 2003, formació que no va aconseguir representació. Ara, assegura que torna a presentar-se perquè encara té moltes ganes de treballar per la Seu.

Rúbio també ha deixat clar que se sent còmode amb el plantejament que li ha fet Compromís per la Seu. Tot i que encara no s’ha definit quina plaça ocuparà a la llista que encapçalaran Òscar Ordeig i Carlota Valls, a priori serà un lloc de sortida.

Des de Compromís, mentrestant, s’han mostrat satisfets d’incorporar a Rúbio a la candidatura i han remarcat que la seva voluntat és obrir-se a tots els sectors de la ciutadania que apostin per un canvi de rumb de la ciutat, amb l’objectiu d’activar l’economia i gestionar els diners amb transparència i eficàcia. Per la seva banda, Esquerra Republicana ha donat a conèixer a través de les xarxes socials que la número dos de la llista, després de Francesc Viaplana, serà Marian Lamolla, infermera i treballadora d’Urgències a l’Hospital de la Seu.

Parlen al vídeo: ÀNGEL RÚBIO, CANDIDAT DE COMPROMÍS PER LA SEU