L’Ajuntament de Tremp començarà els tràmits per reclamar a la Generalitat de Catalunya que se’ls pagui els 1300 euros per alumne de l’escola bressol municipal, després que el Tribunal Suprem avalés la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya on una trentena d’escoles bressol havien denunciat que el govern català no es fes càrrec d’aquest finançament.

La Generalitat haurà de pagar els tres cursos escolars que van del 2012 al 2015 i l’Ajuntament de Tremp calcula que l’import que els pertoca a ells és d’uns 60.000 euros.
També s’ha remarcat des de l’Ajuntament que aquests anys han pogut anar sufragant part de les despeses amb ajudes provinents de la Diputació de Lleida però que ara es podrà dur a terme actuacions necessàries a l’equipament municipal.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP