Durant aquests dies es pot veure als aparadors d’una quarantena de comerços de Tremp, poemes de la poetessa Lola Casas que tracten precisament sobre productes, botigues i elements relacionats amb les compres. Es tracta d’una iniciativa conjunta entre el departament de promoció local de l’Ajuntament de Tremp i la biblioteca Maria Barbal sota el lema “Poemes de comerç, comerç de poemes”.

Aquesta inicitiva s’emmarca dins de les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Poesia i a més cada poema compta amb una il•lustració realitzada pels alumnes de batxillerat artístic de l’Institut de Tremp.

L’exposició es dinamitzarà amb un concurs de cerca de rimes, adreçat als infants, i visites guiades amb grups escolars. Al llarg del mes s’han organitzat activitats complementàries que tindran lloc a la Biblioteca Pública Maria Barbal. També la iniciativa es podrà veure als comerços de La Pobla de Segur i La Torre de Capdella. Precisament aquest dissabte s’inaugurarà a Tremp amb una ruta literària amb la presència de l’autora i es llegirà una selecció de poemes exposats.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, regidora de promoció local de Tremp