També durant el ple a l’Ajuntament d’aquest dilluns al vespre s’ha aprovat una modificació de pressupost, on s’utilitza la partida de Fons de Contingència per augmentar les retribucions al personal un 2,25%, tal com marca l’acord entre sindicats i Generalitat. Una acció que l’equip de govern defensa i remarca que ja es va augmentar aquesta partida en previsió i que no estava contemplada en cap altra partida del pressupost perquè en el moment que es va aprovar, no s’havia signat l’acord.

Per la seva banda, el grup de Compromís per Tremp, hi ha votat en contra, però remarquen que no és per estar en desacord amb l’augment de les retribucions del personal, sinó perquè consideren que aquesta partida és per altres casos.

El Fons de contingència es va augmentar de 50000 a 60000 euros en previsió del cost que suposa aquesta pujada del salari fix.
Un altre punt que s’ha aprovat, en aquest cas per unanimitat, és una moció presentada per Compromís per Tremp, en favor de la sanitat pública en zones de muntanya.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP