Els premis literaris Homilies d’Organyà ja han fet públiques les bases per a la convocatòria d’enguany. Des d’ara i fins al 10 de maig estarà obert el termini per presentar-hi originals. Els guanyadors es faran públics el 31 d’agost en el marc de la 23a Fira del Llibre del Pirineu. La dotació total dels premis supera per primer cop els 6.000 euros i arriba concretament fins a 6.300. Aquesta fita s’assoleix per l’augment de la dotació del premi principal, el Pirineu de narració literària, dotat per l’Ajuntament d’Organyà, que passa de 1.800 a 2.000 euros per al guanyador i de 900 a 1.000 euros per al finalista. Per la seva part, el premi de contes curts de Joves Autors i el Germans Espar i Tressens de relats viscuts, dotats pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, augmenten de 500 a 600 euros. Una altra de les novetats de la convocatòria 2019 és la creació del premi Narieda de redacció infantil en el qual hi podran participar els alumnes de primària de les escoles que conformen la Zona Escolar Rural (ZER) Narieda i que són les d’Organyà, Coll de Nargó i Peramola. L’objectiu d’aquest premi és enfortir la vinculació dels nens i les nenes del territori amb la Fira del Llibre del Pirineu.