Precisament, l’Ajuntament de Tremp ha aprovat per unanimitat al ple, la confiscació de la Garantia Dipositada per la construcció de l’Espai cultural La Lira. Una mesura que tan l’equip de govern com l’oposició han destacat que no s’havia hagut de prendre mai fins ara però que a causa de la manca d’acord amb les empreses encarregades de l’execució de l’obra s’ha hagut de prendre.

Amb aquesta confiscació de la fiança es vol acabar de dur a terme les obres de millora que la constructora no ha executat amb la seva totalitat, i que són precisament aquestes millores les que li van fer guanyar el concurs.
Tot i tenir els vots de tots els regidors presents al ple, Compromís per Tremp ha demanat que s’inclogués un punt que clarifiqués quins passos se seguiran a partir d’ara.

Aquesta Garantia Dipositada són 117.000 euros i cal tenir en compte que ja des de fa anys que s’intenta arribar a un acord amb la constructora en la qüestió de les millores en la construcció de l’Espai cultural La Lira.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP