La rider catalana Àstrid Fina ha aconseguit 4 plates a la Copa del Món IPC de para-snowboard que s'ha celebrat del 5 al 8 de març a l'estació de La Molina. La prova ha comptat amb dues modalitats: el snowboard cross (SBX) en la pista Alabau y el banked slalom (BSL), a la pista Torrent Negre. Fina s’ha mostrat molt satisfeta per aquests resultats.

La rider de Barcelona que actualment viu a la Val d'Aran creu que el Pirineu està preparat per acollir uns jocs olímpics d'hivern.

La resta de l'equip espanyol que ha participat a la copa del món de para-snowboard ha estat format pel basc Xabier Osa i Victor Manuel Gonzàlez. La cita ha comptat amb un total de 35 riders participants provinents d'una dotzena de països, com ara Alemanya, Canadà, Estats Units, França o Itàlia.

Per altra banda, La Molina acull aquesta setmana la Copa del Món IPC d’esquí alpí adaptat, en les
modalitats d’eslàlom (SL), gegant (GS) i on hi participen una cinquantena d'esportistes. A més, diferents equips que competiran a les finals de la Copa del Món FIS a Soldeu El Tarter també entrenen aquests dies a l'estació ceretana.

Parlen al vídeo: ÀSTRID FINA, RIDER