La Seu d’Urgell ha acollit aquest dissabte l’inici de la cinquena edició de la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”. Es realitzarà durant tot el mes de març amb l’objectiu d’aconseguir el màxim de sang possible de cara a Setmana Santa, que és el moment de l’any en què més se’n necessita. Per atreure a la gent i animar-la a pujar al bus on es fan les donacions de sang, els Bombers realitzen un seguit d’exhibicions. Aquest dissabte a la Seu, justament, s’ha simulat una excarceració.

Durant el matí de dissabte, s’han aconseguit 49 donacions i 11 oferiments, i l’objectiu és tancar la campanya fregant les 2.000 donacions.

Des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, mentrestant, s’han mostrat molt satisfets de què s’hagi triat la ciutat per inaugurar la campanya.

Parlen al vídeo: MONTSERRAT MESSEGUÉ, DIRECTORA SS.TT. INTERIOR PONENT I ALT PIRINEU - JUAN MANUEL SÁNCHEZ, DIRECTOR BANC DE SANG I TEIXITS DE LLEIDA