El CG Puigcerdà ha viscut un cap de setmana intens en la lluita pel títol de lliga. La pista ceretana, plena a vessar, ha acollit el 3t i 4t partit de la final de la lliga estatal d'hoquei que enfronta els grocs i negres amb el vigent campió, el Txuri Urdin.

Dissabte a la nit el CG Puigcerdà va aconseguir tombar els bascos per 5-3, amb gols de Morer, Marc Paul, Muñoz i Granell en dues ocasions. Així, doncs, els ceretans sumaven el segon punt i, per tant, podien sentenciar la lliga en el partit de diumenge a la tarda i que el títol es quedés a casa 11 anys després de fer-ho per última vegada. Però el Txuri Urdin no els ho ha posat gens fàcil. Els de Donostia han acabat guanyant per 5-9, forçant el cinquè i definitiu partit que es jugarà a la pista de Sant Sebastià el proper dissabte.

Els dos equips han arribat al quart partit amb baixes significatives. En el primer període el Txuri Urdin s'ha avançat en dues ocasions i ha generat molt més joc en un període que en tot el partit anterior. Només ha encaixat gols en situació d'inferioritat. Els ceretans han aprofitat dues superioritats per marxar al primer descans 2 - 2.

En el segon període, l'equip visitant ha seguit portant el pes del partit i arribant amb molt perill a la
porteria de Tsaredgoredsev. S'avançava per dos gol que el Puigcerdà neutralitzava mitjançant un gran gol d'slap de Marc Paul i una rematada de Morer aprofitant un rebuig. Però just després d'aconseguir empatar, els bascos han tornat a avançar-s,e deixant el lluminós en 4 a 5 en marxar al segon descans.

En el darrer temps, el Txuri Urdin ha aconseguit sentenciar el partit amb un parcial demolidor d'1 a 4. Així, doncs, marcador final 5-9 i desempat que es jugarà a casa dels bascos.

Cal destacar el gran ambient que s'ha viscut a la pista puigcerdanenca durant els dos partits, registrant la millor entrada de la temporada, amb més de 2500 persones que han seguit els enfrontaments.