Agents de la Guàrdia Civil han decomissat aquest dissabte al vespre 20 lingots d’or a la duana de la Farga de Moles. Els han trobat a l’interior d’un vehicle que venia d’Andorra i que circulava pel carril verd, el de res a declarar. En ser aturat de forma rutinària, el conductor, un home de 55 anys, nacionalitat espanyola i domicili a Navarra, ha dit als agents que només duia un lingot d’or d’un quilo de pes, amagat al filtre de partícules del vehicle. Després de trobar-lo, i en sospitar que podria haver-hi més gènere a l’interior, els agents han fet un reconeixement més exhaustiu del vehicle i hi han acabat trobant els 19 lingots restants, de 250 grams cada un, embolicats en quatre paquets. El material s’ha retingut a la duana i l’home ha quedat en llibertat provisional després de ser detingut i comparèixer davant del jutge.