La commemoració del Dia Internacional de la Dona ha estat molt present aquest divendres 8 de març arreu de l’Alt Pirineu. A l’Alt Urgell s’han organitzat nombroses activitats festives, reivindicatives i formatives, i s’ha fet una crida a sumar-se a la vaga feminista. Al llarg del matí i migdia, a la Seu d’Urgell s’hi han dut a terme una manifestació, tallers de temàtica diversa i un dinar popular.

A Puigcerdà, mentrestant, la reivindicació s’ha limitat a la tarda. Així doncs, a les sis de la tarda ha tingut lloc una concentració davant de l’Ajuntament, on s’hi ha llegit un manifest. A la tarda a la Seu d’Urgell també hi ha hagut una manifestació, que ha sortit des de la plaça de Catalunya. La jornada ha acabat amb un sopar de pinxos, cinema i un concert.

Parlen al vídeo: OLGA ALONSO, MEMBRE COMITÈ DE VAGA FEMINISTA - XÈNIA ANTONA, MEMBRE COMITÈ DE VAGA FEMINISTA