CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de les comarques del Pirineu central per valor de 31 milions d’euros durant el 2018. Això representa un increment de l’11% respecte el mateix període de l’any anterior. L’augment més destacat s’ha produït en els préstecs hipotecaris, que han crescut 3 milions d’euros. Així doncs, durant el 2018 se n’han concedit per valor de 18 milions d’euros, el que representa un augment del 20% respecte al 2017.

Des de l’entitat han destacat que aquestes dades confirmen que la demanda continua sent el principal motor de creixement de l’economia. També s’han mostrat satisfets de poder contribuir al creixement econòmic del Pirineu.

Més enllà de l’àmbit hipotecari, el crèdit al consum s’ha mantingut estable amb un lleuger increment, ja que s’han formalitzat noves operacions per valor de 13 milions d’euros. Això representa un increment de prop del 2% respecte al mateix període de l’any anterior.

Parlen al vídeo: JORDI PORTA, DIRECTOR D’ÀREA DE NEGOCI DE CAIXABANK