El Club Gel Puigcerdà i tota l'afició tenen tenen una cita important aquest dissabte i diumenge a la pista ceretana. L'equip sènior jugarà el tercer i quart partit de la final de la lliga estatal contra el màxim favorit, el Txuri Urdin. Comptarà amb el factor pista a favor i la il·lusió de poder donar la sorpresa i fer-se amb el títol a casa, sempre i quan guanyi aquests dos partits.

El cos tècnic té clar que no serà fàcil, ja que es tracta d'un rival molt fort que ha guanyat les darrers lligues i que compta amb jugadors semi-professionals. Després de lluitar durant tota la temporada, els grocs i negres encaren amb moltes ganes aquest repte, que seria la cirereta del pastís.

El tècnic Salva Barnola creu que és clau guanyar el partit de dissabte ja que això donaria confiança als jugadors per guanyar també el de l'endemà. Per això, s'ha de jugar amb 'el cap fred i amb el cor', segons ha dit.

Recordem que el Puigcerdà va tornar de Sant Sebastià amb una victòria i una derrota, i per tant, el desenllaç de la lliga continua obert. Si fos necessari, es jugaria el cinquè partit a Donostia.

Una vegada més, el club fa una crida a l´afició per omplir la pista i acompanyar el seu equip en el que, espera, sigui un cap de setmana històric. El partit de dissabte començarà a les 10d e la nit i el de diumenge a dos quarts de quatre de la tarda.