L’Alta Ribagorça activarà en breu l’aplicació Smartvila perquè tots els veïns i veïnes de la comarca puguin conèixer ràpidament a través d’una aplicació mòbil l’actualitat i les activitats que es duen a terme a la comarca.

Precisament des de fa poques setmanes el consell comarcal també ha posat en marxa la nova pàgina web comarcal. Una pàgina molt més interactiva, adequada a l’administració electrònica perquè es puguin fer tràmits en línia i a més perquè pugui ser consultada a través de diferents dispositius mòbils. Ara, amb l’Smartvila es vol acabar de fer molt més visible i accessible l’administració als interessats i promoure les activitats que diferents col·lectius i entitats, així com les que administracions públiques, realitzen a la comarca.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA