La Seu d’Urgell ha posat aquest dimecres el punt i final a la celebració del carnaval. Ho ha fet, com és tradició, amb la processó de la llum i el silenci, la crema del Rei Carnestoltes i una sardinada popular. Tot i la pluja caiguda instants abans de començar, la festa s’ha pogut acabar amb normalitat. Des de l’Ajuntament s’han mostrat especialment satisfets de la participació de la ciutadania en els tallers, el seguiment de les consignes del rei carnestoltes o l’elaboració de màscares.

Aquest ha estat el darrer carnaval de Sílvia Iscla com a regidora, i s’ha mostrat satisfeta de l’evolució que hi ha hagut aquests 4 anys de mandat.

A la resta de la comarca, Oliana també ha clos el carnaval aquest dimecres amb l’enterrament de la sardina.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA DE FESTES DE LA SEU D’URGELL