Les altes temperatures dels darrers dies han obligat als organitzadors de la HEAD12H a cancel·lar la prova d'enguany, que s'havia de celebrat aquest cap de setmana a l'estació de Masella. La decisió s'ha pres després veure difícil que la pista Davallada, on s'hi havia de marcar el traçat de gegant de la prova de resistència, pugui absorbir els més de 1.500 descensos d'esquiadors que es preveuen haurien passat per l'esmentat traçat. La direcció tècnica de la prova ha posat per davant la seguretat dels participants tot i les altes expectatives d'aquesta tercera edició.

Recordem que l'any passat la HEAD12H va reunir 80 equips, formats per 1,2 o 3 persones, que van fer el major nombres de baixades en un circuit tancat, durant 12h i sense parar. També hi van haver forces esquiadors participant a la prova de manera individual.