Dues persones han quedat ferides aquest dimecres, una d’elles en estat crític, en un accident que s’ha produit a la zona de Collegats, al Pallars Sobirà. Els fets han tingut lloc a tres quarts de deu del matí, just a l’entrada nord del túnel de l’Argenteria. Per causes que encara es desconeixen, un turisme i una furgoneta han topat i fruit de la violència de l’impacte, els dos vehicles han patit danys molt importants. El conductor que presentava un estat més crític ha hagut de ser evacuat en helicòpter fins a l’hospital Arnau de Vilanova, mentre que l’altre ha estat ingressat a l’hospital comarcal de Tremp. El fet que l’accident s’hagi produit just a l’accés del túnel ha deixat a una desena de vehicles atrapats al seu interior. Els que volien seguir el seu viatge en sentit nord s’hi han hagut d’estar prop d’una hora, ja que l’helicòpter medicalitzat ha aterrat just a l’enllaç amb la carretera antiga, que és la que s’ha acabat utilitzant com a pas alternatiu. La situació no s’ha normalitzat fins poc abans de les tres de la tarda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.