L’alcalde de la Seu d’Urgell s’ha mostrat preocupat pel retard en l’inici de les obres de construcció del nou Centre d’Atenció Primària que s’ha de fer a la ciutat. A través de l’espai radiofònic municipal Fil Directe, de Ràdio Seu, Batalla ha explicat que recentment ha enviat una carta a la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, on li ha transmès aquesta preocupació pel retard. També li ha demanat una resposta oficial sobre el calendari d’obres. L’equipament, que s’ubicarà als antics garatges de l’Alsina Graells, s’havia de començar a construir el passat mes de setembre, després que l’Ajuntament enderroqués les naus que hi havia al solar. A dia d’avui, però, encara no han començat. Els treballs tindran un cost de 2,75 milions d’euros i, un cop es comencin, haurien d’estar acabats en un any.