El president del consell comarcal del Pallars Sobirà proposarà al proper consell d’alcaldes la creació d’un patronat del riu Noguera Pallaresa. Una entitat que ha d’estar formada per tots els ens que hi treballin de forma directa o indirecta i que s’ha de basar en un pla rector d’usos i gestió del riu.

Entre aquests agents també s’obre les portes a formar-ne part a les associacions ecologistes.
Precisament aquest pla rector ha de servir per agilitzar i consensuar accions i evitar malentesos o dubtes com ha passat recentment amb Doctor Music.

Carlos Isus també ha volgut recordar que el riu és de tothom, de manera que tots ha de poder fer la seva activitat d’una forma ordenada. El riu Noguera Pallaresa és un dels principals elements dinamitzadors de la comarca.

Parlen al vídeo: CARLOS ISUS, PRESIDENT C.C. PALLARS SOBIRÀ