L'ajuntament de Bolvir ha estat reconegut en la 4a edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC, Consorci d'Administració Oberta. El consistori cerdà ha rebut el primer premi en la seva categoria, és a dir, la municipis d'un màxim de 500 habitants.

Aquests reconeixements, que distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa, s’atorguen en base a uns indicadors objectius, l’anàlisi dels webs dels ens i l’ús de determinats serveis de l’AOC.

L’objectiu d'aquests guardons és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica, així com la seva conseqüent transformació digital en la relació amb la ciutadania i en la gestió interna.

Enguany han estat guardonats 74 ens locals catalans. A banda de Bolvir, l'ajuntament de Tremp ha estat distingida en la categoria de 50001 a 20.000 habitants.

L'AOC ofereix suport als ens que s'encaminen cap a una administració digital, oferint-los informació, normativa, eines tecnològiques i un equip per resoldre dubtes.