es de fa uns dies la rambla Doctor Pearson de Tremp ja es troba oberta al públic però aquest dissabte se’n va fer la inauguració oficial, amb la presència de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ja que l’organisme que presideix ha contribuït a poder fer la millora de l’espai.
Les obres a la rambla han tingut 2 fases, una primera de condicionament de la xarxa de clavegueram amb un pressupost de 160.000 euros i va ser subvencionada en un 50% per la Diputació, i una segona amb un pressupost de 498.000 euros, que ha inclòs la renovació de l’enrajolat, l’enjardinament, l’enllumenat del passeig i la conversió en un espai d’ús exclusiu de vianants.

Tot i convertir-se en un espai de circulació exclusiva de vianants, es permetrà l'accés rodat als veïns que disposen de garatge i horaris de càrrega i descàrrega en tres punts per a l’abastiment dels comerços.
La inauguració de la remodelació d’un dels espais més emblemàtics de Tremp va comptar amb una nombrosa presència de veïns i veïnes.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA PERELLÓ, PRESIDENTA DIPUTACIÓ DE LLEIDA - JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP