El CG Puigcerdà ha aconseguit pressionar aquest cap de setmana a l'imbatible Txuri Urdin a la pista de Sant Sebastià, amb una derrota i una victòria, deixant de moment la resolució de la lliga estatal igualada, amb empat a 1 de la final de 5 partits. Així doncs, possible desenllaç aquest cap de setmana a casa, amb factor pista a favor i el suport de l'afició.

El partit de dissabte a Donostia no va començar bé per als ceretans, que van acabar perdent per 6-4. Un primer parcial amb cap gol groc i negre i tres dels bascos. El segon temps, el Puigcerdà va anotar tres gols però també en va encaixar tres més, deixant el marcador en 6-3. La tercera part va ser un frec a frec constant però amb un Puigcerdà que havia reaccionat tard i que va acabar pagant cara la diferència de gols de la primera part.

Tot i perdre el primer partit, els ceretans van arribar al segon enfrontament de diumenge amb energia renovada i rectificant els errors del dia anterior. El Puigcerdà va encaixar dos gols en la primera part i en va marcar un. En el segon temps, els ceretans van saber reaccionar, minimitzar expulsions i seguir una bona estructura de joc. D'aquesta manera van aconseguir acabar la segona part amb empat a 3. Els grocs i negres van seguir desplegant encerts, anotant tres gols més en 'últim tram del partit i aconseguint un treballat 4-6 al marcador.

Així doncs, il·lusió i moltes ganes de seguir vius en la lluita pel títol de lliga que, com hem dit, continuarà aquest dissabte i diumenge a la pista puigcerdanenca.