El Cadí la Seu ha completat aquest dissabte la seva primera participació a la Copa de la Reina amb una semifinal molt digna contra l’Uni Girona. Les alturgellenques han caigut per 80 a 60, una diferència que no fa honor al que s’ha pogut veure a la pista durant bona part de l’enfrontament. Tot i l’avantatge inicial de les gironines, les noies entrenades per Bernat Canut han igualat el partit en diverses ocasions i, fins i tot, s’han arribat a posar per davant. Al final del tercer quart, però, les gironines han començat a trencar el partit i al darrer parcial han acabat de sentenciar-lo, amb una gran aportació de Julia Reisingenova, que ha estat l’MVP amb un 35 de valoració. Les alturgellenques han comptat amb el suport d’un centenar d’aficionats, que s’han desplaçat fins a Vitòria per seguir el partit. La Copa de la Reina l’ha acabat guanyant el Perfumerías Avenida, que diumenge s’ha imposat a l’Uni Girona per 71 a 79.