Aquest cap de setmana el carnaval ha estat present a la majoria de pobles dels Pallars. A tots s’ha fet actes i activitats diverses, però amb un comú denominador, la festa i les disfresses. A Tremp el dissabte al matí una gran farinada de disfresses va començar a animar la festa i on els més petits de casa van gaudir de jocs ben arrebossats de farina. I a la tarda es va poder veure la desfilada de comparses i carrosses i la lectura del pregó guanyador del concurs de pregons. Enguany el tema estrella van ser els animals, ja que tant a carrosses com a comparses el premi se’l van endur colles amb disfresses de fauna, en un cas caragols i en l’altre formigues. També una tribu indígena i unes figures de Lego van recollir guardó.
A Sort hi va haver activitats de Carnaval tot el dissabte, des de les 11 del matí i fins ben entrada la matinada es va poder veure tallers de disfresses, cercaviles i moltes i moltes disfresses diferents. Però la festa continua fins dimarts.