Ja han acabat les obres de rehabilitació de la planta superior de l’edifici consistorial d’Organyà. L’espai s’ha convertit en una sala polivalent amb capacitat per a més de 120 persones per fer-hi actes de tot tipus i també per celebrar-hi els plens. Les obres les ha fet la Unió d’Empreses que està fent el túnel de Tresponts, a canvi de poder utilitzar unes altres dependències de l’Ajuntament mentre durin les obres.

Tot i que la sala ja està acabada, no es podrà inaugura aquest mandat municipal, com a conseqüència de l’avançament de les eleccions generals espanyoles.

La sala durà el nom de l’escultor Josep Maria Xart, que va llegar bona part de la seva obra a l’Ajuntament d’Organyà. De fet, part de les seves escultures s’ubicaran en aquesta nova sala.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ