A partir d’aquest divendres 1 de març ja estan obertes les inscripcions per la desena edició de la Rialp Matxicots que se celebrarà el 14 i 15 de setembre. Els corredors podran triar entre les diverses modalitats: distància Extrem, la Marató, la Mitja i la Caminada. Però a més el cap de setmana de la cursa es preveuen moltes activitats i festa per celebrar els 10 anys d’esport i muntanya.
La distància Extrem, amb 84 km, tindrà pujades al Pic de l’Orri, Montsent de Pallars i Picardes. Però la Marató no es queda curta i són 48 km amb 3 cims de més de 2.800 metres. La Mitja, que és molt concorreguda en cada edició, compta amb 24 km i la Caminada és aquella opció pels que es volen prendre la cursa sense presses i perquè en puguin gaudir tots els públics.
La Rialp Matxicots destaca pel la col·laboració altruista de centenars de persones que la fan possible i el caliu que reben els seus corredors.
Aquest divendres doncs ha començat el compte enrere per a la desena edició i ja s’han obert les inscripcions per participar-hi.