Llívia té des d'aquesta setmana un Consell d'Infants que participarà en la gestió municipal. L'ajuntament ha volgut donar aquesta possibilitat a l'alumnat de l'escola Jaume I, seguint les passes d'altres poblacions d'arreu de Catalunya. Es tracta de cinc alumnes de cicle superior els quals, després de fer la seva particular campanya electoral, han estat escollits pels seus companys per formar part del nou Consell d'Infants.

La iniciativa té com a objectiu establir vincles de col·laboració entre el consistori i els nens i nenes del poble per veure quines són les seves inquietuds i necessitats.

Tots ells han pres possessió dels càrrecs aquest dilluns a la sala de plens de l'ajuntament llivienc on, fins i tot, han rebut simbòlicament la vara de mans de l'alcalde. Tot i la seva joventut, s'han preparat molt bé per formar part del Consell d'Infants.

Davant de companys, mestres i alguns familiars, la jove alcaldessa ja ha avançat algunes prioritats del seu equip.

Des de l'ajuntament han explicat que es reuniran periòdicament amb el Consell Infantil i que tindran molt en compte les seves idees i opinions.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA - JÚLIA PRAT, ALCALDESSA PETITA DE LLÍVIA