L’Ajuntament de la Seu d’Urgell i la Generalitat remodelaran aquest any la biblioteca de Sant Agustí. Així s’ha donat a conèixer aquest divendres a la tarda amb motiu de la visita a les instal·lacions de la directora general de Cooperació Cultural de la Generalitat, Àngels Ponsa. Per poder fer-ho, l’Ajuntament optarà a les subvencions de la Generalitat en aquest àmbit.

També es mirarà d’habilitar la cripta com a magatzem i es dotarà pressupostàriament la biblioteca perquè pugui obrir matí i tarda tots els dies d’entre setmana. A més, també es renovarà el catàleg de publicacions.

Ponsa també ha pogut conèixer les millores que es van fer l’any passat, en part gràcies a les ajudes de la Generalitat. Aquestes són l’aïllament i la insonorització de la quarta planta amb un vidre així com la col·locació de mobiliari al pati, per tal de convertir-lo en un espai exterior de lectura.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - ÀNGELS PONSA, DIR. GRAL. COOPERACIÓ CULTURAL GENERALITAT