Amb força menys fred que l'any passat, els alumnes de les escoles Alfons I i Llums del Nord i de la llar d’infants municipal de Puigcerdà han participat aquest divendres a la tradicional rua infantil de Carnestoltes. Un any més, els nens i nenes, acompanyats dels seus professors i alguns familiars, han recorregut els carrers del nucli urbà fins a la plaça de l’ajuntament, on la Reina del Carnestoltes i alguns alumnes han llegit el pregó de la festa. Com sempre, els infants han fet una crítica divertida de la vila, sobre, per exemple, la nova plaça Barcelona o els aparcaments.

Les disfresses d'enguany han estat molt variades. Els alumnes de l'Alfons I s'han vestit de sols, ninots de neu, arcs de Sant Martí, gotes d'aigua, víkings, bitllets d'avió, cupcakes, llum i color i inventors bojos. Els nens i nenes de l'escola Llums del Nord s'han disfressat enguany d'astronautes.
Com sempre, des dels centres educatius animen els alumnes a participar en l’elecció de la disfressa i, en alguns casos, a confeccionar-se-la.
Malgrat ser un dia feiner, molts veïns han sortit al carrer per veure i fotografiar la rua de Carnestoltes.
A la tarda els alumnes de les escoles Alfons I i Llums del Nord han continuat la celebració plegats gaudint d'espectacles de màgia i teatre mentre que els de l’escola Vedruna han celebrat el Carnestoltes al pati. La temàtica que han escollit ha estat les professions.

Parlen al vídeo: VÍCTOR - JOSE - PAULA - JAN