Després de 4 anys sense aconseguir-ho, el CG Puigcerdà jugarà la final de la lliga estatal, un premi a la bona trajectòria que està portant aquesta temporada i que, sens dubte, era un dels seus objectius. EL camí no ha estat fàcil i ha estat marcat d'entrebancs econòmics. Però, finalment els ceretans s'han plantat a la final on els espera el líder i màxim favorit, el Txuri Urdin. L'entrenador Salva Barnola assegura que és un somni arribar fins aquí. L'equip confia en les seves possibilitats i, per tant, somia en guanyar aquesta lliga.

Fa deu anys que el CG Puigcerdà no guanya el títol de lliga i, per tant, des del club es mostren il·lusionats en poder fer història enguany. Saben que compten amb el suport de l'afició, que ha anat creixent darrerament.

Recordem que el format del final de lliga és al millor de 5 partits, els dos primers es juguen aquest
cap de setmana a San Sebastià i els propers seran els dies 9-10 de març a Puigcerdà. Si fes falta un cinquè partit es tornarà a jugar al país Basc.

Per altra banda, els ceretans i els bascos s'han classificat automàticament per a la Copa del Rei, que es jugarà Jaca el 30 i 31 de març.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, ENTRENADOR CG PUIGCERDÀ